«Αυτό που προέχει είναι η ανακούφιση των πολιτών και ειδικά αυτών που...

«Αυτό που προέχει είναι η ανακούφιση των πολιτών και ειδικά αυτών που βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης»

0 2446

Συνέντευξη της Βουλευτού Β’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Άννα Γ. Νταλάρα, σήμερα 22/11/2011, στον ραδιοφωνικό σταθμό Antenna Radio και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Λασκαράτο.

[podcast]http://972.gr//images/stories/mp3/u21_22.11.11 ntalara.mp3[/podcast]

«Αυτό που προέχει είναι η ανακούφιση των πολιτών και ειδικά αυτών που βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης»

Την ανάγκη να εστιάσουμε στα ουσιώδη προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο και όχι στις συζητήσεις περί διαδοχής, επεσήμανε η Άννα Νταλάρα, Βουλευτής Β΄Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο Ρ/Σ Antenna Radio και στο δημοσιογράφο Ανδρέα Λασκαράτο. «Αυτό που προέχει είναι η ανακούφιση των πολιτών και ειδικά αυτών που βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Βουλευτής τόνισε ότι «Αν θέλουμε να μας πάρει η Ευρώπη στα σοβαρά, θα πρέπει να δούμε πως θα υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε συμφωνήσει. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Σημασία έχει να δούμε τι θα γίνει με τη διεύρυνση των περιπτώσεων που απαλλάσσονται από το τέλος της ΔΕΗ, να δούμε μέσα σε ποιο πλαίσιο θα προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις». «Και δε μιλάω για ανάπτυξη», προσέθεσε, «αυτή δεν τη βλέπουμε ούτε στα πιο βαθιά μας όνειρα».

Αναφερόμενη στη δανειακή σύμβαση όπως προέκυψε από τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, η Βουλευτής σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «Πρέπει πρώτα να δούμε επακριβώς τι λέει και ποιο το νομικό καθεστώς που θα τη διέπει.»

Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου κου Λασκαράτου για το πότε θα γίνουν εκλογές, η Άννα Νταλάρα απάντησε ότι «Ιδεολογικά δε μου αρέσει να υπάρχει μια μη εκλεγμένη κυβέρνηση, αλλά δε ρισκάρω τη δανειακή σύμβαση».

Κλείνοντας, η βουλευτής υπογράμμισε ότι «Το θέμα είναι πως θα ανακουφιστούν άνθρωποι που ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, ειδικά σε μια περίοδο που οι φόροι αυξάνονται και οι φοροαπαλλαγές καταργούνται». Ενώ, σημείωσε με έμφαση ότι πρέπει να γίνει ένας ανοιχτός διάλογος ώστε να διευκρινισθεί πως θα επικαιροποιηθεί το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που αφορά από το 2013 και μετά».

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.