«Δυσκολεύομαι να καταλάβω τις σχεδιαζόμενες ρυθμίσεις για τις αποδείξεις»

«Δυσκολεύομαι να καταλάβω τις σχεδιαζόμενες ρυθμίσεις για τις αποδείξεις»

0 2470

Ακούστε την συνέντευξη της Άννας Νταλάρα στο Βήμα fm 99,5 ,στους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο.

[podcast]http://www.annadalara.gr/wp-content/uploads/dalara28091.mp3[/podcast]

 

Την ανάγκη ενημέρωσης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για τις κυοφορούμενες αλλαγές στο φορολογικό και ειδικά στο «χτίσιμο» της φόρου κάθε φυσικού προσώπου με βάση τις αποδείξεις επεσήμανε ηΆννα Νταλάρα, Βουλευτής Β΄Αθηνών σε συνέντευξή της στο Ρ/Σ Βήμα FM και τους δημοσιογράφους Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη.

 

«Δεν το αντιλαμβάνομαι καθόλου το μέτρο. Να υποθέσω ότι είναι μέτρο τόνωσης της ανάπτυξης….Δεν μπορώ να το καταλάβω… Θα μπορούμε να καλύψουμε κάποια από τα όρια αποδείξεων με τις πάγιες δαπάνες που κάνουμε… Πάντως υπάρχει ζήτημα… Από τη μία έχουμε την εφεδρεία και από την άλλη εξαναγκάζουμε τον ιδιώτη να ξοδεύει…» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Επίσης, εξέφρασε τον προβληματισμό της για τα φαινόμενα λαϊκισμού, αλλά και ανεύθυνης αντιπολιτευτικής τακτικής. «Μπορεί να γίνουμε μάρτυρες ακόμα και ανώμαλων πολιτικών εξελίξεων. Ο λαϊκισμός, η ανέξοδη και η ανεύθυνη ρητορική δεν οδηγούν πουθενά» τόνισε.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.