«Ισοδύναμα μέτρα για την ανάπτυξη για να μη βαθύνει η ύφεση»

«Ισοδύναμα μέτρα για την ανάπτυξη για να μη βαθύνει η ύφεση»

0 2334


Συνέντευξη Άννας Νταλάρα βουλευτή Β΄Αθηνών ΠΑΣΟΚ στον Αντ1 Radio και στο δημοσιογράφο Κ. Λασκάρατο.

«Χρειάζεται η  δημόσια διοίκηση εξορθολογισμό, αλλά με εμπέδωση κριτήριων αξιολόγησης. Ωστόσο, λόγω καθυστερήσεων λειτουργούμε υπό πίεση. Ελπίζω ότι δε θα προκαλέσει εκτεταμένη αναστάτωση στη δημόσια διοίκηση και ειδικά σε τομείς κοινωνικών υπηρεσιών. Αν τηρηθεί σε όσους είναι κοντά στη σύνταξη, ας πούμε, ότι θα είναι μια ήπια ρύθμιση. Ελπίζω να είναι αυτό», σημείωσε η Άννα Νταλάρα βουλευτής Β’ Αθηνών ΠΑΣΟΚ αναφερόμενη στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για την εργασιακή εφεδρεία. Επιπλέον, προσέθεσε ότι: «Το μέτρο είναι το αποτέλεσμα μακρών και δύσκολων διαπραγματεύσεων με την Τρόικα, η οποία επέμενε στην άποψη ότι η εργασιακή εφεδρεία έπρεπε να είναι προθάλαμος απολύσεων».  

Η Άννα Νταλάρα, αφού σημείωσε ότι η κατάσταση είναι οριακή, εξέφρασε ανησυχία για το  πώς αυτές οι ρυθμίσεις θα επηρεάσουν την οικονομία  λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο συνδυασμός όλων αυτών των πραγμάτων βαθαίνουν την κρίση. Αν γινόταν με ισοδύναμα μέτρα, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης, αλλά και με αποκατάστασης του αισθήματος δικαίου τότε θα είχαν την κατανόηση του κόσμου περισσότερο».

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.