«Να είναι πιο σαφής στην καθημερινή διαχείριση της κρίσης ο κ. Πάγκαλος»...

«Να είναι πιο σαφής στην καθημερινή διαχείριση της κρίσης ο κ. Πάγκαλος» σημείωσε η Άννα Νταλάρα μιλώντας στον Realfm 97,8

0 2207

«Να είναι πιο σαφής στην καθημερινή διαχείριση της κρίσης ο κ. Πάγκαλος» σημείωσε η Άννα Νταλάρα μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε ότι «δεν είναι ωραία η καταστροφολογία και η επιθετικότητα».Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι «το Μεσοπρόθεσμο δεν βγαίνει» και υπογράμμισε για τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου περί τανκς: «Έχουμε γίνει αυτοποιημένοι προφήτες και αναμασάμε την ιστορία. Εκτιμώ τον κ. Πάγκαλο αλλά ακόμη και στην Αργεντινή να αναφερόταν, είναι σαν να λέμε σε έναν άρρωστο «είχα μία θεία που είχε αυτά τα συμπτώματα και πέθανε από καρκίνο»».Η κ. Νταλάρα τόνισε ότι: «Δεν τρομοκρατείται ο πολίτης» και επεσήμανε: «Δεν είναι ωραία η καταστροφολογία και η επιθετικότητα. Φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Είναι τέτοιος ο τρόμος που νιώθουμε για τα παιδιά μας και τους φίλους μας που μας υπερβαίνει. Φθείρεται η προσωπικότητα εκείνου που τα λέει αυτά».Για το Μεσοπρόθεσμο η κ. Νταλάρα σημείωσε ότι θα το ψηφίσει. «Ακόμα και αν δεν βγαίνει το κάνω για να κερδίσουμε χρόνο. Μόνο έτσι θα πείσουμε την Ευρώπη για να διορθώσουμε τα λάθη» είπε.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.