Να ομονοήσουμε, να προχωρήσουμε και..

Να ομονοήσουμε, να προχωρήσουμε και..

…να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπειά μας που αυτή τη στιγμή είναι στο ναδίρ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΝΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΤΟΝ FLASH FM & ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ FM 7/11/2011

«Ο κ. Παπανδρέου πήρε το ρίσκο, καλώς ή κακώς. Είπε, δε με ενδιαφέρει να συνεχίσω. Πρέπει να ομονοήσουμε και να προχωρήσουμε. Οι πολίτες έχουν ανάγκη από ξεκάθαρες θέσεις και η θέση του Παπανδρέου ήταν ξεκάθαρη. Ανέλαβε όλες τις ευθύνες του, πήρε το ρίσκο. Σημασία αυτή τη στιγμή έχει να ομονοήσουμε και να προχωρήσουμε, να αναδείξουμε την αξιοπρέπειά μας, που αυτή τη στιγμή είναι στο ναδίρ. Αναμφίβολα έγινε ένα βήμα και από την πλευρά της ΝΔ» σημείωσε η Άννα Νταλάρα Βουλευτής Β΄ Αθηνών μιλώντας στο Ρ/Σ FLASH και το δημοσιογράφο Αντώνη Κοκορίκο.

Επιπλέον, υπογράμμισε την ανάγκη για αλλαγή πολιτικής της Ε.Ε: «Να τονίσουμε στην ΕΕ ότι κάνει λάθος με πολιτικές επιλογές που βαθαίνουν την ύφεση» σημείωσε, ενώ έδωσε έμφαση στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει ώστε να αποκατασταθεί η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος: «Το πολιτικό σύστημα είναι αμφισβητούμενο, δε χρειάζονται προσωπικές στρατηγικές, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή. Οι πολίτες έχουν κρίση και βλέπουν» τόνισε.

Μιλώντας στο Ρ/Σ Αντ1 και στο δημοσιογράφο Κώστα Λασκαράτο αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης της Βουλής για τα όσα αναμένονται να γίνουν στο πλαίσιο της νέας κυβέρνησης: «Είναι πολύ μεγάλης σημασίας η ενημέρωση των βουλευτών οι οποίοι έχουν απέναντι τους πολίτες. Μέχρι σήμερα βάλαμε πλάτη εμείς οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να ψηφισθούν όλα αυτά τα μέτρα. Συχνά σε αντίθεση με αυτά που πιστεύαμε, προτάσσοντας την ανάγκη για να σωθεί η χώρα. Επίσης εργαστήκαμε για να διορθωθούν αδικίες, όπως για παράδειγμα τακτοποίηση δανειοληπτών, η πιο ορθολογική ρύθμιση για την εφεδρεία. Ο κόσμος, όμως, έχει χάσει την υπομονή του. Η εθνική αντιπροσωπεία οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες πρέπει να ενημερώνονται συνεχώς. Πρέπει να μπορούμε να τους κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια. Να δούμε τη σύμβαση και τις λεπτομέρειες, να δούμε το πώς θα γίνει η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας» σημείωσε.

Flash 96
[podcast]http://www.annadalara.gr/wp-content/uploads/Flash 96_November_07_2011_13_30-dalara.mp3[/podcast]

ANT1 FM
[podcast]http://www.annadalara.gr/wp-content/uploads/Ant 1Radio_November_07_2011_14_00-dalara.mp3[/podcast]

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.