«Ο κόσμος έχει ανάγκη από παροχή ασφαλείας, γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε...

«Ο κόσμος έχει ανάγκη από παροχή ασφαλείας, γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε μήνυμα ενότητας»

0 2594

«Ο κόσμος έχει ανάγκη από παροχή ασφαλείας, γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε μήνυμα ενότητας», δήλωσε η Άννα Νταλάρα, Βουλευτής Β’ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ στην εκπομπή της ΝΕΤ ‘’Έκτακτη Πολιτική Επικαιρότητα’’ και στις δημοσιογράφους Ρ. Μπιζόγλη και Π. Γαβρά.

Σχετικά με τις προσδοκίες της για τη νέα κυβέρνηση, η Άννα Νταλάρα σημείωσε χαρακτηριστικά «Είμαι αισιόδοξη για τη μεταβατική κυβέρνηση υπό τον κ. Παπαδήμο. Έχει θέσει τους όρους του για να μπορέσει να διεξάγει ισχυρότερη διαπραγμάτευση.»

Τέλος, αναφερόμενη στην γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη, η πρώην υφυπουργός επεσήμανε ότι «Βρισκόμαστε σε βαθειά πολιτική και κοινωνική κρίση, σε κρίση θεσμών. Άρα, η ρότα της Ευρωζώνης δεν είναι σωστή» και προσέθεσε «Έχουν γίνει λάθος πολιτικές επιλογές που βαθαίνουν την ύφεση. Προτεραιότητα της Ευρώπης πρέπει να είναι η στήριξη της ζήτησης και της απασχόλησης, η διαχείριση των εθνικών χρεών πολλών χωρών και κυρίως η παρέμβαση στη διαφάνεια των διαδικασιών της κίνησης των ομολόγων και των ασφαλίστρων κινδύνου.»

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.