«Πρέπει έστω και την ύστατη ώρα να συνεννοηθούμε και να προχωρήσουμε σε...

«Πρέπει έστω και την ύστατη ώρα να συνεννοηθούμε και να προχωρήσουμε σε γενναίες διαρθρωτικές αλλαγές»

Την ανάγκη αλλαγής του εκλογικού νόμου υπογράμμισε η Άννα Νταλάρα, Βουλευτής Β΄Αθηνών του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον Ρ/Σ Flash 96.0 και τους Γ. Κύρτσο & Αγγελική Σπανού. «Μπορεί να δώσει λύσεις μια μεταρρύθμιση και να προφυλάξει το πολιτικό σύστημα από το λαϊκισμό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στα επικείμενα μέτρα, τα χαρακτήρισε σκληρά τονίζοντας ωστόσο ότι, «όπως και σε πρόσφατες περιπτώσεις μαζί με άλλους βουλευτές προσπαθούμε για να διορθωθούν οι αδικίες»

Σχολιάζοντας τις συνομιλίες Γερμανίας Γαλλίας για το ελληνικό χρέος σημείωσε ότι πλέον λειτουργούμε υπό κηδεμονία, αποτελώντας το πρόκριμα για το τί θα γίνει συνολικά στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια. «Είμαστε ο καταλύτης» τόνισε και συμπλήρωσε: «Από την πλευρά μας πρέπει να προχωρήσουμε σε γενναίες διαρθρωτικές αλλαγές, ώστε να διορθώσουμε στρεβλώσεις. Σίγουρα υπάρχουν καθυστερήσεις. Πρέπει έστω και την ύστατη ώρα να συνεννοηθούμε. Παράλληλα, πρέπει να διεκδικήσουμε την επανάκτηση της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος στον κόσμο, καθώς εκεί υπάρχει έλλειμμα, που είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Στις τεράστιες θυσίες του κόσμου πρέπει να αντιτάξουμε αίσθημα δικαιοσύνης.»

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.