Να μη δώσουμε χώρο στο Δούρειο Ίππο του φανατισμού

Να μη δώσουμε χώρο στο Δούρειο Ίππο του φανατισμού

0 2784

Η λογική της αρνητικής ψήφου οδηγεί σε αδιέξοδο και δεν βασίζεται στην κατάθεση τεκμηριωμένης πρότασης για την επόμενη ημέρα, σημείωσε η υποψήφια βουλευτής της Β’ Αθήνας Άννα Νταλάρα σε συζήτηση που είχε με πολίτες στην περιοχή της  Καλλιθέας  την οποία επισκέφτηκε την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012. Εμείς με οδηγό το ότι κρατήσαμε την Ελλάδα όρθια, με καθαρές κουβέντες προσπαθούμε να δώσουμε προοπτική προσέθεσε στην συνέχεια η τέως υφυπουργός Εργασίας.

Κάνουμε αυτοκριτική και δίνουμε κάθε μέρα προτάσεις για την επόμενη ημέρα συνέχισε η κ. Νταλάρα απαντώντας σε ερωτήσεις των πολιτών υπογραμμίζοντας τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την επαναλειτουργία της αγοράς, για την τόνωση της ρευστότητας, αλλά και για  την άμβλυνση των προβλημάτων που προέρχονται από την υπερχρέωση των νοικοκυριών. Αυτές οι προτάσεις αποτελούν ένα ισχυρό πυρήνα θέσεων σημείωσε χαρακτηριστικά. Δίνω την μάχη τόνισε στην συνέχεια η Άννα Νταλάρα, υποψήφια στη Β’ Αθήνας, με πίστη στον αγώνα αυτό και με την πεποίθηση ότι εμείς οι νέοι πολιτικοί μπορούμε να κάνουμε την νέα αρχή. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κατέληξε υπογραμμίζοντας την καθαρότητα του λόγου με τον οποίο απευθύνεται η ίδια στους πολίτες.

Χρέος μας είναι να θωρακίσουμε την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία από την μηδενιστική λογική των άκρων υπογράμμισε η κυρία Νταλάρα. Πίσω από την δημαγωγία της λεγόμενης αντισυστημικής ψήφου, πίσω από την πατριδοκαπηλεία, πίσω από κίβδηλες κριτικές για τις παθογένειες της χώρας κρύβεται μια μεγάλη απειλή για την δημοκρατία υπογράμμισε η Άννα Νταλάρα που κάλεσε του πολίτες να μη δώσουν χώρο στο Δούρειο Ίππο του φανατισμού.

 

SIMILAR ARTICLES

0 3280

0 1467

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.