3ο Φεστιβάλ Αλληλεγγύης και Πολιτισμού της Ένωσης Αφρικανών Γυναικών, Πλατεία Αμερικής (26/09/2010)

3ο Φεστιβάλ Αλληλεγγύης και Πολιτισμού της Ένωσης Αφρικανών Γυναικών, Πλατεία Αμερικής (26/09/2010)

0 613

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ανάγκη ένταξης των νομίμων μεταναστών στην ελληνική κοινωνία επεσήμανε η Άννα Νταλάρα, Υφυπουργός Εργασίας, κατά την επίσκεψή της την Κυριακή 26/9/2010, στο 3ο Φεστιβάλ Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, που διοργάνωσαν στην Πλατεία Αμερικής, η Ένωση Αφρικανών Γυναικών μαζί με τους κατοίκους του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος.

Η Άννα Νταλάρα, μιλώντας τόσο με τους εκπροσώπους των Οργανώσεων των μεταναστών, όσο και με τους εκπροσώπους των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, υπογράμμισε ότι η Κυβέρνηση προχωρά σε μία ολοκληρωμένη στρατηγική για τη μετανάστευση, με αιχμή τη διαφύλαξη της δημόσιας ασφάλειας, την ομαλή ενσωμάτωση των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία και τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών παροχής ασύλου.

Η κ. Νταλάρα άκουσε τις απόψεις των εκπροσώπων των φορέων και δεσμεύτηκε για άμεσες συναντήσεις μαζί τους, για να διαμορφωθεί μία κοινή πλατφόρμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής.

2010-09-26 3ο Φεστιβάλ Αλληλεγγύης κ Πολιτισμού της Ένωσης Αφρικανών Γυναικών

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.