Ακούστε την Άννα Νταλάρα στον Αθήνα 984 με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Ακούστε την Άννα Νταλάρα στον Αθήνα 984 με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

2 538

Ακούστε την Άννα Νταλάρα στον Αθήνα 984 με τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη

[podcast]http://www.athina984.gr/audio/download/66725/Triantafullidis+21-09-09.mp3[/podcast]

2 COMMENTS

  1. Χαμηλοί τόνοι,αποφασιστικότητα, χιούμορ, ήρεμη δύναμη. Πολύ ωραία συνέντευξη που ξέφυγε από τις συνήθεις συνεντεύξεις των »επαγγελματιών» της πολιτικής. Ευτυχώς, δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία. Κάποιοι από εμάς σας εκτιμήσαμε για την στήριξη και την δουλειά -προσφορά προς τον σύζυγό σας, εδώ και χρόνια. Μακάρι οι ιδέες σας να βρουν ανταπόκριση. Το αξίζετε!

  2. ΚΥΡΙΑ ΝΤΑΛΑΡΑ,
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΓΗΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ.ΦΤΙΑΞΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.ΕΞΑΡΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ.ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ…

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.