Αν αρχίσει ο τζόγος πάνω στην ιδεολογία καήκαμε

Αν αρχίσει ο τζόγος πάνω στην ιδεολογία καήκαμε

Συνέντευξη Άννας Νταλάρα στο Ρ/Σ Flash και στο δημοσιογράφο Αντώνη Κοκκορίκο

«Εμείς που είμαστε νέοι στην πολιτική, θέλουμε αξιοπιστία και φερεγγυότητα. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία αυτή. Δε θέλω να τροφοδοτήσω τη συζήτηση για τη διαδοχή. Δεν έχει σημασία για μένα. Βλέπετε πόσα προβλήματα έχουμε να λύσουμε.

Θεωρώ ότι αυτήν την ώρα προέχει η εθνική συστράτευση. Σε κομματικό επίπεδο,  αποσαφήνιση πολιτικών θέσεων έπειτα από διάλογο. Ο κ. Παπανδρέου θα κριθεί από τη βάση. Υπάρχουν καταστατικές διαδικασίες και αυτές πρέπει να τηρήσουμε ως δημοκρατικό κόμμα. Είναι σε εξέλιξη ο εσωκομματικός διάλογος. Θεωρώ ότι τα πρόσωπα θα έλθουν μετά από το ξεκαθάρισμα των πολιτικών θέσεών μας. Φτάνει πια τα μεγαλεπήβολα σχέδια και νεφελώματα. Συγκεκριμένα πράγματα.
Προσωπικά θα υποστηρίξω αυτόν που με συγκεκριμένο και αξιόπιστο τρόπο θα δώσει συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες απαντήσεις με χρονοδιάγραμμα στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Αν, ωστόσο, αρχίσει ο τζόγος πάνω στην ιδεολογία καήκαμε.» σημείωσε η Άννα Νταλάρα, Βουλευτής Β’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενη στις εσωκομματικές εξελίξεις.

Αναφερόμενη στο θέμα των Σκοπίων, τόνισε: «Χρειάζεται ενότητα και σύμπνοια κι όχι μικροκομματικές λογικές. Υπάρχουν ζητήματα πλέον που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε την εθνική μας θέση, σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση κι οφείλουμε να την υποστηρίξουμε στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας».

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.