«Αν χάσουμε την αισιοδοξία μας, θα χάσουμε και τη μάχη»

«Αν χάσουμε την αισιοδοξία μας, θα χάσουμε και τη μάχη»

0 431

Σπούδασε στη Φυσικομαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Την κέρδισε όμως η μουσική. Δούλεψε στη δισκογραφία, στην παραγωγή μουσικών εκπομπών στο κρατικό ραδιόφωνο, σπούδασε παραγωγή και marketing στην Αμερική. Ασχολήθηκε με την παραγωγή συναυλιών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Μετάφραση: Πρακτικό μυαλό, λογική σκέψη, συναίσθημα, τελειομανία. Ισχυρή θέληση, διευρυμένοι ορίζοντες, μεθοδικότητα, οργανωτική ικανότητα.

Συμμετείχε ενεργά σε διεθνή fora για την ειρήνη και την ισότητα, σε αντιρατσιστικές συναυλίες και εκδηλώσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης. Εργάζεται εθελοντικά σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ασχολείται ιδιαίτερα με τις γυναίκες και τα παιδιά πρόσφυγες καθώς και τις ευάλωτες ομάδες για την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και τους πρόσφυγες.
Μετάφραση: Ανήσυχο πνεύμα, ευαισθησία, αισιοδοξία, ενεργητικότητα.

Εκλέχθηκε στη Β’ Αθήνας το 2009 και διατέλεσε υφυπουργός Εργασίας από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Ιούνιο του 2011 με αρμοδιότητα το δύσκολο τομέα της Μετανάστευσης.
Σήμερα, είναι ξανά υποψήφια στις εκλογές του Μαΐου.
Μετάφραση: Τις αρέσουν τα δύσκολα, δεν παραιτείται μπροστά στις προκλήσεις, η πολιτική την κέρδισε.

Πώς συνδυάζονται οι αριθμοί με τις νότες; Τι μπορεί να εξοργίσει μια έντονη προσωπικότητα; Ποια είναι η αδυναμία της; Πώς μια σχέση νικάει το χρόνο; Είναι η μόδα τρόπος έκφρασης της προσωπικότητας; Τι είναι ο έρωτας; Η Άννα Νταλάρα μιλάει στο TLIFE…

Διαβάστε την συνέχεια της συνέντευξης: http://www.tlife.gr/Article/news-dalara/0-123-30781.html

SIMILAR ARTICLES

0 1288

0 3348

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.