Αν δεν ακούσω τον πρόεδρο δεν μπορώ να τοποθετηθώ

Αν δεν ακούσω τον πρόεδρο δεν μπορώ να τοποθετηθώ

«Δεν με αφορά. Άλλα είναι τα ζητήματα. Τώρα. Ασφαλώς να γίνουν οι διαδικασίες. Αν δεν ακούσω τον πρόεδρο, όμως, δεν μπορώ να τοποθετηθώ» τόνισε η Άννα Νταλάρα, Βουλευτής Β΄Αθήνας στο Ρ/Σ Κανάλι 9 και στους Δ. Σταυρόπουλο και Δ. Βερύκιο αναφερόμενη στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ

Συνέντευξη Άννας Νταλάρα, Βουλευτή Β΄Αθήνας στο Ρ/Σ Κανάλι 9 και στους Δ. Σταυρόπουλο και Δ. Βερύκιο.

[podcast]http://194.219.46.2/vod/file/radiofoniki/252fNTALARAS24-11-11.mp3[/podcast]

Αφού χαρακτήρισε «φιλόδοξο τον προϋπολογισμό» υπογράμμισε την ανάγκη «φυγής προς τα μπρος» του πολιτικού συστήματος: «Υπάρχουν άνθρωποι που θα στηρίξουν ένα νέο ξεκίνημα. Για μας τους νέους βουλευτές το πρόταγμα είναι να διορθώσαμε αυτά που μας έφεραν εδώ. Είμαι ένας κληρωτός πολίτης. Έκανα κάποια πράγματα κι όσο με τιμά ο κόσμος θα προχωρώ.

Τέλος, σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα για τα φαινόμενα βίας στην ελληνική κοινωνία με αφορμή και τη «Διεθνή Ημέρα για την πάταξη της βίας κατά των γυναικών» σημείωσε: «Είχε δημιουργηθεί μια ψεύτικη ευδαιμονία, δύο ταχυτήτων επαγγέλματα, ανισότητες. Κάποιοι δεν μπορούν να επιβιώσουν. Αυτό δημιουργηθεί μια ένταση στην καθημερινότητα. Βία και απόγνωση κυριαρχούν. Δεν υπάρχει δημιουργικό πάθος, συντεταγμένη διαμαρτυρία. Έχει συσσωρευτεί ένταση. Επίσης δεν υπάρχει νέο ιστορικό αφήγημα. Αυτό είναι μεγάλο πολιτικό θέμα.
Μέσα από την κρίση και τις δυσκολίες να ξαναγυρίσουμε στις βασικές αρχές, στην πνευματικούς ανθρώπους. Υπάρχει πενία στα ΜΜΕ. Δε φτάσαμε τυχαία ως εδώ. Υπάρχει ελπίδα. Επαφίεται, ωστόσο, στην πολιτική».

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.