Αναγνωρίσαμε τα λάθη, τις αστοχίες, τις ευθύνες μας… « Aixmi.gr

Αναγνωρίσαμε τα λάθη, τις αστοχίες, τις ευθύνες μας… « Aixmi.gr

0 403

Η προσφυγή στις εκλογές είναι κορυφαία στιγμή για το πολιτικό σύστημα, καθώς είναι ο μοναδικός τρόπος έκφρασης της πραγματικής βούλησης των πολιτών. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να εξετάσουν τα κόμματα πάνω απ΄ όλα, δεν είναι η εκλογική αριθμητική και οι εκλογικές επιδόσεις, αλλά οι ξεκάθαρες προτάσεις που θα βγάλουν την πατρίδα μας από το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί.

Δυστυχώς, σε διάφορες εκφάνσεις του δημοσίου λόγου, μέλημα των αποκαλούμενων κομμάτων εξουσίας είναι να αποποιηθούν τις ευθύνες τους για τη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, ενώ βασική επιδίωξη, συχνά όσων έχουν κάνει «σημαία» το αντιμνημόνιο, αποτελεί η εκμετάλλευση της δικαιολογημένης απογοήτευσης, της απαισιοδοξίας, της οργής και της αγανάκτησης των πολιτών, χωρίς ωστόσο ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση.

Οδεύουμε σε εκλογές μέσα σε θολό πολιτικό τοπίο όπου το κεντρικό θέμα συζήτησης πρέπει να είναι το πώς θα γίνει η διαχείριση της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης.

μέσω Αναγνωρίσαμε τα λάθη, τις αστοχίες, τις ευθύνες μας… « Aixmi.gr.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.