Αννα Νταλάρα: Στον αστερισμό των συνεργασιών — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)

Αννα Νταλάρα: Στον αστερισμό των συνεργασιών — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)

0 532

Αννα Νταλάρα: Στον αστερισμό των συνεργασιών — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)

Η χώρα οδεύει προς τις εκλογές, βιώνοντας μια πρωτοφανή οικονομική κρίση. Οι πολίτες ζώντας στο φόβο, στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, παρακολουθούν είτε αμήχανοι ή με αδιαφορία τις άγονες πολιτικές αντιπαραθέσεις των κομματικών επιτελείων και τη μετακύληση ευθυνών για τις χαμένες μάχες του παρελθόντος.

Ξανά λοιπόν «στο ίδιο έργο θεατές», σαν να μην άλλαξε τίποτε τα δυόμισι τελευταία χρόνια, που ο κόσμος γύρισε σχεδόν ανάποδα! Καμιά συζήτηση, καμιά πρόταση, για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και της οικονομίας, για τις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις, για τις μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Κατά τη γνώμη μου δεν έχει καμιά σημασία να «κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα». Οι πολίτες, εξάλλου, γνωρίζουν τις ευθύνες του πολιτικού συστήματος. Ξέρουν ότι η διάσταση διακηρύξεων και πράξεων, η αναντιστοιχία λόγων και έργων υπήρξε ανέκαθεν ενδογενής αδυναμία του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η πολιτική θεωρείται από πολλούς συνώνυμο της αναξιοπιστίας και της αφερεγγυότητας.

μέσω Αννα Νταλάρα: Στον αστερισμό των συνεργασιών — ΣΚΑΪ (www.skai.gr).

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.