«Δε νομίζω ότι μπορούμε να παίζουμε ρώσικη ρουλέτα με το να λέμε...

«Δε νομίζω ότι μπορούμε να παίζουμε ρώσικη ρουλέτα με το να λέμε ότι δε θα πληρώσουμε γιατί δε συμφέρει την Ευρώπη»

 

Συνέντευξη Άννας Νταλάρα, υποψήφιας βουλευτή  Β΄ Αθήνας, στο Ρ/Σ FLASH και στους δημοσιογράφους Αγγελική Σπανού και στο Δημήτρη Μητρόπουλο

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα ανάχωμα, όπως και τα αριστερά ανανεωτικά κόμματα, αλλά κι όσοι από τη ΝΔ υποστηρίζουν με στάση ευθύνης  τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας».

«Κάποιοι με περισσή ανευθυνότητα υποστηρίζουν  ότι πρέπει να αθετήσουμε μονομερώς  τις υποχρεώσεις μας. Έτσι θα οδηγηθούμε στην καταστροφή. Η χώρα πρέπει να αποφύγει την παλινδρόμηση, να ανοίξει κάποιους δρόμους για το αύριο.  Δε νομίζω ότι μπορούμε να παίζουμε ρώσικη ρουλέτα με το να λέμε  ότι δε θα πληρώσουμε γιατί  δε συμφέρει την Ευρώπη. Στην ατελή Ευρώπη, υπάρχουν ηγέτες δυστυχώς, που δεν κάνουν  πράγματα που συμφέρουν την ευρωπαϊκή προοπτική, αλλά εισφέρουν στην επανεκλογή τους. Κι αυτό είναι θανάσιμος κίνδυνος για μας».

«Μόνο μια προοδευτική και μεταρρυθμιστική πολιτική που θα σπάσει τη σχέση πελάτη πολίτη, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτό που έρχεται. Έχουμε δεσμευτεί σε κοστολογημένες πρότασης ανάσχεσης των φαινομένων φτώχειας. Έχει γίνει πρόοδος, καλό είναι να μη χύσουμε την καρδάρα με το γάλα».

«Κάνω έκκληση σε όλες τις πολικές ηγεσίες να αναλάβουν μια κοινή δήλωση καταδίκης των ναζιστών. Υπάρχει μια επερχόμενη μαύρη όψη  της πολιτικής, που θέλει να εκδικηθεί τη χώρα μας. Είναι ζωτική ανάγκη να εκπέμψουμε ένα όχι στον πολιτικό υπόκοσμο. Έχω πείρα για το πώς έχουν  συμπεριφερθεί σε αυτά τα στοιχεία που μας οδηγούν σε βαϊμαρικές καταστάσεις».

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.