Δεν έχω αγωνία για το θέμα ηγεσίας, αλλά για το τι θα...

Δεν έχω αγωνία για το θέμα ηγεσίας, αλλά για το τι θα γίνει με την ανεργία

«Δεν έχω αγωνία για το θέμα ηγεσίας, αλλά για το τι θα γίνει με την ανεργία, πώς θα τονώσουμε την ανάπτυξη, τι θα γίνει στο δημόσιο»

 

«Όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλοι σχηματισμοί έχουν χάσει την επαφή με την κοινωνία. Οφείλουν όλοι να ξεκαθαρίσουν θέσεις για να ανοίξουν νέες κοινωνικές συμμαχίες, κι όχι να επιδίδονται σε εκλογική αριθμητική».

 

Συνέντευξη Άννας Νταλάρα, Βουλευτή Β΄Αθηνών στο Ρ/Σ FLASH και το Γιώργο Κύρτσο και την Αγγελική Σπανού την 15/12/2011.

 

«Έχω αγωνία για το πώς θα κάνουμε τη δουλειά μας, πώς θα στηρίξουμε την ανάπτυξη, πώς θα μαζέψουμε τις σπατάλες, πώς θα διαπραγματευτούμε τη νέα σύμβαση κι όχι ποιος θα προκριθεί σε μια κούρσα διαδοχής. Για μένα που δεν είμαι κομματικό στέλεχος με την κλασική έννοια, το ζήτημα είναι το τι θα γίνει στο δημόσιο, πώς θα διαμορφώσουμε νέα οργανογράμματα στη διοίκηση, να νοιαστούμε για τους ανέργους, να μελετήσουμε με αγωνία την έκθεση της τρόικας, όπου καταγράφονται πολλά λάθη, αλλά και καίριες επισημάνσεις…» σημείωσε η Άννα Νταλάρα, βουλευτής Β΄ Αθηνών απαντώντας για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ σε ερώτηση του Γιώργου Κύρτσου και της Αγγελικής Σπανού.

 

Η Άννα Νταλάρα υπογράμμισε ότι η απάντηση σε όλα τα καίρια ερωτήματα για τη χώρα αυτή τη στιγμή είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειας ανάταξης ενός σύγχρονου κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλοι σχηματισμοί έχουν χάσει την επαφή με την κοινωνία. Οφείλουν όλοι να ξεκαθαρίσουν θέσεις για να ανοίξουν νέες κοινωνικές συμμαχίες, που είναι απαραίτητο, κι όχι να επιδίδονται σε εκλογική αριθμητική».

 

Αναφερόμενη στην επόμενη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, τόνισε ότι η εκτίμηση είναι ότι ο Γ. Παπανδρέου θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, ενώ κάλεσε όσους θα διεκδικήσουν την αρχηγία να αποκτήσουν ενεργούς διαύλους επικοινωνίας, με την κοινωνία.

 

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.