Διχαστικές συμπεριφορές προσβάλλουν τη συλλογική μνήμη

Διχαστικές συμπεριφορές προσβάλλουν τη συλλογική μνήμη

0 2151

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΝΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ «ΟΧΙ»

Διχαστικές συμπεριφορές απ’ όπου κι αν προέρχονται προσβάλλουν τη συλλογική μνήμη και όσους θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Πατρίδας.

Άλλο η θεμιτή και αναγκαία διαμαρτυρία κι άλλο η απαράδεκτη προσβολή στους Εθνικούς αγώνες κι η προσπάθεια υπονόμευσης των δημοκρατικών θεσμών από λογής – λογής όψιμους τιμητές που εκμεταλλεύτηκαν την ημέρα και τον συμβολισμό της.

Έχω την πεποίθηση ότι οι Έλληνες πολίτες, με ψυχραιμία και σταθερότητα, θα προασπίσουμε τη δημοκρατική νομιμότητα, το σεβασμό στη διαφορετική έκφραση και θα σταθούμε απέναντι σε όσους την επιβουλεύονται. Θα διαφυλαχθεί η απρόσκοπτη πορεία προς την παραγωγική αναγέννηση της χώρας και η άμβλυνση των οδυνηρών και άδικων μέτρων που επέφερε αναπόδραστα η κρίση.  Μόνον έτσι θα διαφυλαχθεί η επανεμπέδωση των θεσμών.  Ειδικά στη δύσκολη συγκυρία οφείλουμε όλοι να γυρίσουμε την πλάτη σε όσους επιχειρούν να εξαργυρώσουν επιταγές στην αγορά της μικροπολιτικής. Άλλωστε είναι ακάλυπτες.

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.