Εδώ ΠΑΣΟΚ, εκεί ΠΑΣΟΚ…

Εδώ ΠΑΣΟΚ, εκεί ΠΑΣΟΚ…

 

 

Σε όλη την Ευρώπη τα κόμματα του δημοκρατικού σοσιαλισμού ζουν σήμερα τη δική τους κρίση ταυτότητας. Δείχνουν να μην μπορούν να διατυπώσουν μια απάντηση τόσο προς τις αγορές όσο και προς τη συντήρηση.

«ΤΑ ΝΕΑ» εγκαινίασαν και συνεχίζουν έναν μεγάλο, ανοικτό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα της Κεντροαριστεράς.

Σε αυτόν τον διάλογο καλούνται να συμβάλουν όσοι αισθάνονται ότι το θέμα τους αφορά.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με το γύρισμα σελίδας στην πολιτική ιστορία της χώρας, το ΠΑΣΟΚ οφείλει να ανασυγκροτηθεί, να επανακτήσει το κοινωνικό του στίγμα και να αποκαταστήσει τον δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες.

Από την έως τώρα πορεία, να μην επαναλάβει αφενός τα λάθη και τις καθυστερήσεις, τις αλληλοαναιρούμενες στοχεύσεις, αλλά και να κρατήσει τις δράσεις που έθεσαν το υπόστρωμα για ένα αρχικό πλαίσιο δομικών αλλαγών. Να διαφυλάξει επίσης το μείζον της παραμονής – έστω στην εντατική – της χώρας στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

μέσω Εδώ ΠΑΣΟΚ, εκεί ΠΑΣΟΚ….

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.