Επισπεύδεται η επαναφορά των αδειών παραμονής σε άνεργους μετανάστες

Επισπεύδεται η επαναφορά των αδειών παραμονής σε άνεργους μετανάστες

«Επισπεύδουμε τις διαδικασίες επαναφοράς σε καθεστώς νομιμότητας όσων είχαν παλαιότερα άδεια παραμονής και εργασίας, αλλά έχουν εκπέσει των δικαιωμάτων τους λόγω απώλειας της εργασίας τους ή της μη συμπλήρωσης των απαιτούμενων ενσήμων. Στις πεισσότερες των περιπτώσεων, οι άνθρωποι αυτοί έχουν πέσει θύματα της οικονομικής κρίσης ενώ η απώλεια των νομίμων χαρτιών τους συχνά τους οδηγεί στην ανεργία ή ακόμη και στην μαύρη εργασία, γεγονός που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη επιβάρυνση στις ήδη επιβαρυμένες κρατικές κοινονικές υπηρεσίες.», τόνισε η Υφυπουργός Εργασίας στην εκδήλωση που πραγματιποιήθηκε στον 4ο όροφο του Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη.

Πηγή: Εφημερίδα «Η ακρόπολη»

SIMILAR ARTICLES

1 COMMENT

  1. Οσοι ειναι νομιμοι σωστο ειναι να μεινουν επισημα .Οσοι ομως ειναι παρανομοι δεν πρεπει να τους κραταμε .Υπαρχει σοβαρο προβλημα με τους λαθρομεταναστες και την διακινηση λαθραιων προιοντων με την ανοχη του κρατους .

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.