Εθνική συνευθύνη δε σημαίνει να μπούμε να γίνουμε όλοι υπουργοί…

Εθνική συνευθύνη δε σημαίνει να μπούμε να γίνουμε όλοι υπουργοί…

0 415

… Σημαίνει άμεση παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας»

Συνέντευξη Άννας Νταλάρα, βουλευτή Β΄ Αθηνών στο Ρ/Σ FLASΗ

Την πρόθεσή της να στηρίξει την κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης την Παρασκευή το βράδυ δήλωσε η Άννα Νταλάρα, βουλευτής Β΄ Αθηνών ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή της Ρ/Σ FLASΗ και στο Νίκο Ευαγγελάτο. «Δε θα έκανα, κάτι, να επαληθεύσω την οντότητά μου. Τις διαφωνίες μου τις λέω στην Κ.Ο., στην ολομέλεια. Έχουμε κουραστεί να ψηφίσουμε πράγματα για τα οποία διαφωνούμε. Διαφωνήσαμε σε σχέδια νόμου, κάναμε βελτιώσεις. Οι ηγεσίες, ωστόσο, εκλέγονται . Δεν παίζουμε με θεσμούς.»

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο δημοψηφίσματος υπογράμμισε τη διαφωνία της. «Από την αρχή ήμουν κατά του δημοψηφίσματος. Ωστόσο κατανοώ ακόμα και την αγωνία του Πρωθυπουργού να λάβει μια ευρύτερη συναίνεση. Αυτή η φασαρία, ίσως, μπορεί να μας οδηγήσει σε διέξοδο. Η προσπάθεια για καλλιέργεια κλίματος συναίνεσης έχει μεγάλη σημασία». Είπε χαρακτηριστικά.

Για άλλη μια φορά σημείωσε ότι η ακολουθούμενη πορεία για τη διαχείρισης της κρίσης χρέους από την ηγεσία της Ε.Ε. οδηγεί σε εμβάθυνση της ύφεσης και σε ολικό αδιέξοδο: «Δε φτάνει το κούρεμα, εάν δεν υπάρξει παραγωγική ανασυγκρότηση» τόνισε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε, μάλιστα, σχολιάζοντας την εσωκομματική κινητικότητα ότι οι προσωπικές στρατηγικές σε μια προσπάθεια εθνικής σωτηρίας της χωρούν: «Εθνική συνευθύνη δε σημαίνει να μπούμε να γίνουμε όλοι υπουργοί Σημαίνει παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.