Δελτίο Τύπου (11/10/2010)

Δελτίο Τύπου (11/10/2010)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Θέμα: Συνάντηση της Υφυπουργού Εργασίας, Άννας Νταλάρα, με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στη Ρώμη, Laura Boltrini

Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός δίκαιου και αποτελεσματικού συστήματος ασύλου και πρώτης υποδοχής των νεοεισερχόμενων, επεσήμανε η Άννα Νταλάρα, Υφυπουργός Εργασίας, κατά τη συνάντηση που είχε με την Laura Boltrini, Υπεύθυνη του Τομέα Ενημέρωσης του Περιφερειακού Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στη Ρώμη, τη Δευτέρα 11/10/2010.

«Τη συγκεκριμένη στιγμή, η απόφαση του Πρωθυπουργού να ενεργοποιηθεί άμεσα μία Ειδική Διυπουργική Επιτροπή δείχνει έμπρακτα την πολιτική βούληση και την απόφαση για κεντρική, συντονισμένη και συστηματική διαχείριση και μέριμνα ενός μεγάλου προβλήματος, που άπτεται αρμοδιοτήτων πολλών Υπουργείων», σημείωσε η Υφυπουργός.

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.