Φρικαλέα η «πρόταση» της Χρυσής Αυγής για έλεγχο της καταγωγής των νηπίων...

Φρικαλέα η «πρόταση» της Χρυσής Αυγής για έλεγχο της καταγωγής των νηπίων στους παιδικούς σταθμούς

0 642

Τη φρικαλέα «πρόταση» της Χρυσής Αυγής για έλεγχο της καταγωγής των νηπίων στους παιδικούς σταθμούς οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε σαν μια ξεκάθαρη κοινωνική προγραφή που υποβλήθηκε στη Βουλή και πλήττει το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία. Δεν μπορεί οι Υπουργοί μιας Κυβέρνησης να γίνονται ενεργούμενα των νεο-Ναζιστών με το πρόσχημα της ερώτησης από κοινοβουλευτικό κόμμα.

Αν, λέω αν, μέσα από την κοινωνική δικτύωση, πράγμα πολύ εύκολο σήμερα, μαζευτούν 200.000 χιλιάδες υπόδικοι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και ψηφίσουν έναν εκπρόσωπό τους στη Βουλή, θα πρέπει αύριο να τους απαντάει η κυβέρνηση επίσημα; Στο προκείμενο. Κανένας δεν μπορεί να επιβάλει στους παιδαγωγούς να «διακρίνουν» τα παιδιά βάσει της εθνικότητάς τους ούτε για λόγους στατιστικούς.

Δηλαδή, αν σε ένα σχολείο υπάρχουν πολλά παιδιά μεταναστών, μας διασφαλίζει κανείς ότι δε θα περιμένουν τους γονείς τους έξω από την πόρτα οι «ξυλάδες»; Δυστυχώς το πρόβλημα βαθαίνει κάθε μέρα. Είναι συλλογική η ευθύνη μας να αναχαιτίσουμε την απόλυτη κοινωνική ριζοσπαστικοποίηση και τον εκφασισμό. Αυτό που προτείνουν και αυτό που κάνουν οι Χρυσαυγίτες είναι έξω από τους νόμους και κάθε μέρα αναδεικνύουν τους αληθινούς τους στόχους.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.