Γερμανικές Αποζημιώσεις: Είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να αφεθεί στις καλένδες

Γερμανικές Αποζημιώσεις: Είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να αφεθεί στις καλένδες

0 432

Παρέμβαση Άννας Νταλάρα Βουλευτή Β΄ Αθηνών στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής  Εξωτερικών και Άμυνας την Τετάρτη 27/7/11, όπου ενημέρωσε τους Βουλευτές ο νέος υπουργός Εξωτερικών κ. Στ. Λαμπρινίδης, αλλά και ο Μανόλης Γλέζος, Πρόεδρος της Επιτροπής Διεκδίκησης των Γερμανικών Αποζημιώσεων.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ότι ο κ. Λαμπρινίδης, ο οποίος διαθέτει μεγάλη ευρωπαϊκή και διεθνή εμπειρία αναλαμβάνει το τιμόνι του Υπουργείου Εξωτερικών. Με συναίνεση και διάθεση συνεργασίας, όπως σημειώνει και ο Υπουργός, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Και δεν είναι λίγες. Δεν περιορίζονται στο μέτωπο των διεθνών διπλωματικών σχέσεων, αλλά επεκτείνονται σε τομείς όπως η οικονομία και η υπόθεση χρέους, το μεταναστευτικό, η αναβάθμιση της εικόνας της χώρας. Γι΄ αυτό στις συνεδριάσεις όπως ετούτη οφείλουμε όλοι οι βουλευτές να δίνουμε ηχηρό παρόν, αποδίδοντας την πρέπουσα σημασία με τη συμμετοχή μας, κι όχι απουσιάζοντας. Παράλληλα να υπογραμμίσω την εμπεριστατωμένη παρουσίαση του θέματος των Γερμανικών Αποζημιώσεων από το μεγάλο αγωνιστή Μανόλη Γλέζο. Είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να αφεθεί στις καλένδες, αλλά με συγκροτημένο τρόπο να αποτελέσει σημείο για μια νέα διαμόρφωση στρατηγικής σχέσεων με τη Γερμανία»

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.