Γιορτινό Παζάρι Αγάπης στο Σύνταγμα

Γιορτινό Παζάρι Αγάπης στο Σύνταγμα

0 506

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το γιορτινό παζάρι αγάπης στο Σύνταγμα υπό την αιγίδα του υπουργείου Εργασίας και του δήμου Φυλής. Η υφυπουργός Άννα Νταλάρα μας συνεχάρη για την δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα των ατόμων με αναπηρία, αγοράζοντας πασχαλινά δώρα και μας δήλωσε ότι θα είναι κοντά μας σε όλες τις προσπάθειες που κάνουμε.

Το καλύτερο και αποτελεσματικότερο φάρμακο που γιατρεύει όλες τις αδυναμίες και αναπηρίες του κόσμου είναι η δουλειά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα από οποιονδήποτε σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται αρκεί να το θέλει. Η συμμετοχή των ΑμεΑ στο κοινωνικό σύνολο, είναι απαραίτητη και υπάρχουν πολλοί τρόποι να την εξασφαλίσουμε ακόμα και από τον χώρο μας. ‘’Η δύναμη της αδυναμίας φαίνεται καθαρά στα μάτια των ατόμων με αναπηρία και η πολιτεία θα στηρίξει όλες τις προσπάθειές σας’’, είπε η κ. Νταλάρα, και συνέχισε λέγοντας ‘’ειδικά σε θέματα εργασίας θα είμαι πάντα κοντά σας’’.

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε όλους και ιδιαίτερα εσάς κυρία Υφυπουργέ που μας προτιμήσατε για τις πασχαλινές αγορές σας. Μακάρι, και άλλοι πολιτικοί να ακολουθήσουν το δικό σας παράδειγμα στηρίζοντας αξιόλογες προσπάθειες που βασίζονται στην εργασία και όχι σε ευρωπαϊκά ή κρατικά επιδοτούμενα προγράμματα.

Θα είμαστε πάλι στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Μετρό στο Σύνταγμα, από 27 έως και 31 Μαίου.

 

SIMILAR ARTICLES

0 3193

0 1441

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.