Η αγροτική τράπεζα μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας

Η αγροτική τράπεζα μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας

0 578

Παρά τις  όποιες δυσκολίες, αλλά και την αναγκαιότητα τομών στον τρόπο λειτουργίας  του τραπεζικού συστήματος, το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της Αγροτικής Τράπεζας θα συντελέσει τα μέγιστα στον εξορθολογισμό της λειτουργίας της, αλλά και στη συνέχεια στην στήριξη της αγροτικής οικονομίας, αλλά και της Περιφέρειας.

Η αγροτική τράπεζα μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της  αγροτικής οικονομίας, καθώς και  έμψυχο δυναμικό ικανό έχει αλλά και  την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Παράλληλα με τη διαβεβαίωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ (24/4/2012) ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υπέγγυα αγροτική ιδιοκτησία, η διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας, αλλά και το άνοιγμα της πρόσβασης των αγροτών σε όλο το τραπεζικό σύστημα, με τους καλύτερους δυνατούς όρους, η λειτουργία της Αγροτικής αποτελεί εγγύηση για μια μεγάλη κοινωνική ομάδα συμπολιτών μας, αλλά και όρος για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

SIMILAR ARTICLES

0 3089

0 1415

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.