Η Άννα Νταλάρα αναλαμβάνει Υφυπουργός Εργασίας

Η Άννα Νταλάρα αναλαμβάνει Υφυπουργός Εργασίας

«Μέσα από τη συνεργασία και τις συνέργειες, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», σημείωσε η Άννα Νταλάρα, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κατά την τελετή ανάληψης καθηκόντων της ως Υφυπουργού Εργασίας την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010, απευθυνόμενη στους υπαλλήλους του Υπουργείου στο πλαίσιο της διαδικασίας παράδοσης παραλαβής της ηγεσίας του Υπουργείου από τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο στην κα Λούκα Κατσέλη. Η κ. Νταλάρα αφού, ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου για τη μεγάλη τιμή να την εμπιστευθεί ως Υφυπουργό Εργασίας, υπογράμμισε ότι αποτελεί βαριά ευθύνη η συγκεκριμένη θέση.

«Οι καρέκλες είναι για να ακουμπάμε κι όχι για να καθόμαστε. Είμαι έτοιμη να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στον τομέα που μου εμπιστεύτηκε ο Πρωθυπουργός», τόνισε χαρακτηριστικά εκφράζοντας την αισιοδοξία της, ότι μέσα από συνθήκες αγαστής συνεργασίας με την ηγεσία του Υπουργείου, αλλά και τους εργαζομένους θα υπάρξει το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, σε μια δύσκολη, για όλους, συγκυρία.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.