Η Άννα Νταλάρα στη ΝΕΤ 105,8 ….

Η Άννα Νταλάρα στη ΝΕΤ 105,8 ….

ΝΕΤ 105,8

[podcast]http://www.annadalara.gr/wp-content/uploads/dalaranet080910.mp3[/podcast]

«Πρέπει να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση σε ότι αφορά το μεταναστευτικό. Χρειάζεται νοικοκύρεμα, διαμόρφωση συγκροτημένης πολιτικής ενσωμάτωσης και ένταξης, ταυτόχρονα και διεκδικητική θέση απέναντι στους γείτονες μας, καθώς η χώρα μας δέχεται μεγάλες μεταναστευτικές ροές», σημείωσε η κα Άννα Νταλάρα, Υφυπουργός Εργασίας, Βουλευτής Β΄Περιφέρειας της Αθήνας, στο Ρ/Φ της ΝΕΤ 105,8 και στην εκπομπή των Τ. Σαράντη και Π. Τσούτσια, δίνοντας τους βασικούς άξονες για την πολιτική που θα ακολουθήσει, ως Υφυπουργός αρμόδια για τα μεταναστευτικά ζητήματα.

Τέλος, αναφερομένη στα θέματα λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης τόνισε ότι: «Η γραφειοκρατία δεν είναι μόνο βάσανο των πολιτών αλλά και των υπαλλήλων κάθε Υπουργείου. Στοχεύω, όσο περνά από το χέρι μου, να υπάρξει οριζόντια συνεργασία στο θέμα που αναλαμβάνω, σαφής διαχωρισμός ευθυνών, ώστε να διασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.