Κάλπικο το δίλλημα Ευρώ ή δραχμή είναι ώρα να φεύγουμε από τα...

Κάλπικο το δίλλημα Ευρώ ή δραχμή είναι ώρα να φεύγουμε από τα διλήμματα @enikos_gr

 

Κάλπικο χαρακτήρισε το δίλλημα Ευρώ ή δραχμή η Βουλευτής Β’ Αθήνας Άννα Νταλάρα στην πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο blog enikos.gr. Η βουλευτής της Β΄ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «είναι ώρα να φεύγουμε από τα διλήμματα».

Στη συνέχεια της τοποθέτησης της η Άννα Νταλάρα τόνισε ότι «διαπιστώσεις ξεκάθαρες έχουμε, κάλπικες συντάξεις, ζωή με δανεικά, ρεμούλες και πελατειακά δίκτυ, εκεί οφείλουμε να καταθέσουμε πρόταση, όλοι με ευθύνη και όχι με χαϊδέματα».

«Εμείς πήραμε το κόστος, παραδεχτήκαμε λάθη. Μιλάμε ειλικρινά, λέμε αλήθειες για το χρέος, για όσα γεννούν στρεβλώσεις. Για αυτό ώρα είναι όλοι πέρα από λογικές άσπρου μαύρου να κινηθούμε» κατέληξε η βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ.

Είναι επώδυνο αυτό που γίνεται στα ταμεία σημείωσε στην συνέχεια η Άννα Νταλάρα υπογραμμίζοντας ότι είναι μέρος της αναδιάρθρωσης του χρέους ενώ ξεκαθάρισε ότι υπάρχει δέσμευση ότι θα στηριχθούν με 40 δις τα ταμεία.

Το θέμα είναι να υπάρξει ανάπτυξη εργασία, εισφορές που θα προσφέρουν ανάσα στα ταμεία σημείωσε η κα Νταλάρα υπογραμμίζοντας ότι για να γίνει αυτό χρειάζονται μεταρρυθμίσεις. Πρέπει όμως να πούμε και αλήθειες τόνισε στην συνέχεια η τέως υφυπουργός εργασίας σημειώνοντας ότι το πολιτικό σύστημα υφάρπαξε τα αποθεματικά, καλλιέργησε πελατειακά δίκτυα μέσα από τον τρόπο λειτουργίας των ταμείων και έδωσε συντάξεις που δεν άντεχε να δώσει για να κλείσει τα στόματα. Και αναφέρομαι στις ΔΕΚΟ και σε όσους δυστυχώς και από το ΠΑΣΟΚ ήδη από το 2001 αντέδρασαν στις προτάσεις για αλλαγές στο ασφαλιστικό.

Παρακολουθείστε την εκπομπή στο http://www.enikos.gr

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.