Να διαμορφωθεί ένα νέο σχέδιο διαπραγμάτευσης

Να διαμορφωθεί ένα νέο σχέδιο διαπραγμάτευσης

0 464

«Να διαμορφωθεί από τη νέα κυβέρνηση ένα σχέδιο διαπραγμάτευσης απέναντι στους εταίρους μας. Πολλά σημεία στη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου σηκώνουν συζήτηση»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΝΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ Ρ/Σ FLASH ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΠΥΡΟ ΧΑΡΙΤΑΤΟ

Την ανάγκη να είναι έτοιμη η ελληνική κυβέρνηση να αντιμετωπίσει σημεία στα οποία υπάρχουν ασάφειες στη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου επεσήμανε η Άννα Νταλάρα, Βουλευτής Β΄Αθηνών του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Ρ/Σ ΦΛΑΣ και στο Σπύρο Χαριτάτο. «Να διαμορφωθεί από τη νέα κυβέρνηση ένα σχέδιο διαπραγμάτευσης απέναντι στους εταίρους μας. Πολλά σημεία στη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου σηκώνουν συζήτηση. Να δούμε ποιο θα είναι το δίκαιο που θα διέπει τη σύμβαση, να δούμε τις πολιτικές που θα προωθηθούν παράλληλα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να
σπρώξουμε τη χώρα σε περαιτέρω ύφεση» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου τόνισε: «Είναι πράγματα που έχουν και στο παρελθόν θιγεί. Με ξεκάθαρο τρόπο τα παρουσίασε ο Πρωθυπουργός. Ευελπιστούμε ότι η συμφωνία για την κυβέρνηση συνεργασίας θα υλοποιηθεί, θα εκταμιευθεί η έκτη δόση και θα πάμε σε εκλογές»

«Είναι θέμα δικό τους» τόνισε, επίσης, σχολιάζοντας τα σενάρια για την αλλαγή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που θέτουν ορισμένοι βουλευτές. «Αυτό που είναι πρώτο για μένα», συμπλήρωσε »είναι η προσπάθεια να ανακουφίσουμε μέσα στη δύσκολη συγκυρία όσο γίνεται τους πολίτες και να δούμε τα προβλήματα που τους ταλανίζουν»

Σχολιάζοντας, τέλος, τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τους υπουργούς που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και συμμετέχουν στη νέα κυβέρνηση, σημείωσε ότι «ήταν μια κίνηση του Προέδρου, ώστε να υπάρχει ενιαία εικόνα και καλή συνεργασία στο πλαίσιο της νέας κυβέρνησης».

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.