«Καθαρές λύσεις στο ΠΑΣΟΚ, να αναδείξουμε αξιόπιστους φορείς για το νέο πολιτικό...

«Καθαρές λύσεις στο ΠΑΣΟΚ, να αναδείξουμε αξιόπιστους φορείς για το νέο πολιτικό μήνυμα, που θέλουμε»

Κύρια σημεία από τη σημερινή συνέντευξη της Άννας Νταλάρα, Βουλευτού Β’ Αθήνας, στον Ρ/Σ Flash και στο Νίκο Ευαγγελάτο

«Πέρα από τα εσωκομματικά, το σημαντικό από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι να βγούμε με μια ενιαία θέση απέναντι στη δανειακή σύμβαση, με μια καθαρή πρόταση για το τι περιμένουν οι πολίτες» σημείωσε η Άννα Νταλάρα, μιλώντας στον Ρ/Σ Flash και στο Νίκο Ευαγγελάτο

Αναφερόμενη στην ανακοίνωση στήριξης της υποψηφιότητας του Ευαγ. Βενιζέλου από τον Ανδρέα Λοβέρδο, τη χαρακτήρισε ως σημαντική, τονίζοντας, ωστόσο, ότι προέχει πάνω απ΄ όλα η συνοχή της παράταξης». «Είναι θετικό να υπάρχει ένας υποψήφιος, ώστε να μη δούμε αυτά που είδαμε πρόσφατα. Πάντα όμως με διαδικασίες που σέβονται το καταστατικό. Η ενότητα της παράταξης είναι το πιο σημαντικό. Κι αυτό για να γίνει πρέπει να βγούμε με ένα σχήμα προτάσεων, για να μπορέσουν οι πολίτες να ξέρουν τι περιμένουν από εμάς. Να μην φτάσουμε σε φαινόμενα του παρελθόντος, που άλλα λέγαμε, άλλα κάναμε».

Αναφερόμενη στο χρονοδιάγραμμα για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου έχει βάλει τον ορίζοντα. Παραδέχτηκε ωστόσο, ότι οι εξελίξεις με τη δανειακή σύμβαση θα καθορίσουν την όλη πορεία και των εσωκομματικών διεργασιών.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.