Κάθε υπουργείο είναι ένα παλατάκι. Αν δεν αλλάξει αυτή η νοοτροπία, αν...

Κάθε υπουργείο είναι ένα παλατάκι. Αν δεν αλλάξει αυτή η νοοτροπία, αν δεν αλλάξει εκ βάθρων το πολιτικό σύστημα θα περάσουμε δύσκολες ώρες.

 
Συνέντευξη Άννας Νταλάρα, Βουλευτή Β΄Αθηνών στο Ρ/Σ ΣΚΑΪ και στους δημοσιογράφους Β. Λυριντζή και Χρ. Οικονόμου.
 
«Κουβαλάω ένα βάρος και μια τεράστια αγωνία. Η πατρίδα μας περνάει μια δύσκολη συγκυρία και απαιτείται αξιοπιστία και συγκεκριμένη δουλειά από τον καθένα.
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω στις εκλογές. Σε μια περίοδο με παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης στο πολιτικό σύστημα δε θα ήθελα να επιτείνω τη σύγχυση λέγοντας μεγάλα λόγια» σημείωσε η Άννα Νταλάρα, αναφερόμενη στην πολιτική συγκυρία και προσέθεσε: «Κάθε υπουργείο είναι ένα παλατάκι. Αν δεν αλλάξει αυτή η νοοτροπία, αν δεν αλλάξει εκ βάθρων το πολιτικό σύστημα θα περάσουμε δύσκολες ώρες»
Σχολιάζοντας τη δημιουργία νέων πολιτικών σχηματισμών τόνισε: «Υπάρχει ένα πολιτικό κενό στην πολιτική μας πραγματικότητα. Γι΄ αυτό, εν όψει των εκλογών, είναι απαραίτητο να μη μείνει το ΠΑΣΟΚ ως αποκλειστικά μηχανισμός εξουσίας. Χρειάζεται περισσότερη πολιτική και υλοποίηση δράσεων που όλοι, λίγο πολλοί έχουμε καταδείξει. Κι από την πλευρά της αντιπολίτευσης πρέπει να υπάρξει σοβαρότητα και ισχυρή αλλά υπεύθυνη φωνή.»
Αναφερόμενη στα τελευταία φαινόμενα βίας με αφορμή δημόσιες εκδηλώσεις είπε: «Είμαι έντρομη μπροστά στη βία μειοψηφιών. Ενώνονται τα άκρα. Διεκδικούν χωρίς πολιτική θέση, χώρο στα ΜΜΕ. Διαφωνώ με αυτή τη λογική. Άλλη η ελεύθερη έκφραση κι άλλο η τυφλή βία».

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.