Κενό γράμμα το κούρεμα αν δε συνοδευτεί με επενδύσεις

Κενό γράμμα το κούρεμα αν δε συνοδευτεί με επενδύσεις

0 414

«Το πολυθρύλητο κούρεμα αν δε γίνει με παρελκόμενα, με δεσμεύσεις για ενέσεις ρευστότητας, με δεσμεύσεις για επωφελή για το δημόσιο συμφέρον επανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, θα μείνει κενό γράμμα», σημείωσε η Άννα Νταλάρα, Βουλευτής Β΄ Αθηνών μιλώντας στο Ρ/Σ FLASH και το δημοσιογράφο Δημήτρη Στάμου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου.

Συνέντευξη Άννας Νταλάρα στο Ρ/Σ FLASH και το δημοσιογράφο Δημήτρη Στάμου

[podcast]http://www.annadalara.gr/wp-content/uploads/dalaraflash-stamou.mp3[/podcast]

Η Άννα Νταλάρα τόνισε ότι η Γερμανία προσπαθεί να διεκδικήσει ζωτικό χώρο στην Ευρώπη, υπογραμμίζοντας ότι αυτό κρύβει κινδύνους υπονόμευσης βασικών αρχών της ευρωπαϊκής ενοποίησης. «Αν δεν ανακατανείμει το EFSF τα συσσωρευμένα πλεονάσματα του Βορρά, θα πάμε σε χορό του Ζαλόγγου», είπε χαρακτηριστικά.

Η Βουλευτής Β΄ Αθηνών επέμεινε παράλληλα, στην ανάγκη ανάπτυξης της παραγωγικής βάσης της χώρας. «Ζούμε κάτω από το χειρότερο φόβο που είναι ο αόριστος φόβος. Δεν τολμούν στην αγορά να κάνουν ένα βήμα. Χρειάζεται ένα σήμα. Απλοποίηση γραφειοκρατίας, στήριξη επενδύσεων. Χρειάζεται έστω και μία δημόσια επένδυση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στα σενάρια εκλογών μετά τις αποφάσεις της συνόδου είπε: «Είναι μια πολύ μεγάλη, σκληρή και δύσκολη μάχη σε εξέλιξη. Αυτήν την ώρα χρειάζεται ψυχραιμία και ενότητα, ώστε να καταλήξουμε σε λύση, να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε μπροστά ως Ευρώπη και Ελλάδα. Ας περιμένουμε την κατάληξη της διαπραγμάτευσης. Είναι κρίσιμες οι ώρες, οι τεχνικές λεπτομέρειες σημαντικές και πρέπει πρώτα να τις δούμε και μετά να τοποθετηθούμε. Σε κάθε περίπτωση ζητούμενο, όπως έχω πει, είναι η εθνική συνεννόηση. Απαιτείται από την κρισιμότητα των περιστάσεων.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.