Να μπούμε στο αστερισμό των συνεργασιών και να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμιστικές αλλαγές...

Να μπούμε στο αστερισμό των συνεργασιών και να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμιστικές αλλαγές χωρίς να μας απασχολεί το πολιτικό κόστος

Η κρίση έφερε το μνημόνιο και όχι το μνημόνιο την κρίση σημείωσε η Άννα Νταλάρα υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Β’ Αθήνας στο μεσημεριανό δελτίο του Alpha την Τρίτη 1 Μαΐου υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν κάποιοι που είναι υπερδημοκράτες και όλοι οι άλλοι είναι προδότες επειδή διαχειρίστηκαν μια κρίση, πρέπει να αναλογιστούμε σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Νταλάρα τι θα προκύψει αν την επόμενη ημέρα των ο εκλογών υπάρξει ακυβερνησία.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, συνέχισε η υποψήφια βουλευτής της Β’ Αθήνας Άννα Νταλάρα προτείνει κοστολογημένα και μελετημένα μέτρα με κοινωνικό αποτέλεσμα υπογραμμίζοντας  ωστόσο ότι το ΠΑΣΟΚ άργησε να αντιδράσει αποτελεσματικά. Η Άννα Νταλάρα αναφέρθηκε και στην πολιτική εκμετάλλευση του φόβου των πολιτών από κόμματα της αριστεράς που προτείνουν την κατάρρευση της χώρας μέσω αθέτησης των υποχρεώσεων της, «δεν πιστεύω ότι θα βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση από την κάλπη» σημείωσε στην συνέχεια η Άννα Νταλάρα καταλήγοντας «είναι αναγκαίο να μπούμε στο αστερισμό των συνεργασιών και να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμιστικές αλλαγές χωρίς να μας απασχολεί το πολιτικό κόστος».

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.