Να σεβαστεί η Τουρκία τις διεθνείς υποχρεώσεις της και κυρίως το πρωτόκολλο...

Να σεβαστεί η Τουρκία τις διεθνείς υποχρεώσεις της και κυρίως το πρωτόκολλο για την επαναπροώθηση όσων εισέρχονται παρανόμως στη χώρα

0 527

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΝΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ 15/12/2011

«Να σεβαστεί η Τουρκία τις διεθνείς υποχρεώσεις της και κυρίως το πρωτόκολλο για την επαναπροώθηση όσων εισέρχονται παρανόμως στη χώρα»

Τα θέματα συνεργασίας με τη γειτονική Τουρκία στα θέματα αντιμετώπισης του προβλήματος των παρανόμως εισερχομένων στη χώρα έθεσε η Άννα Νταλάρα, Βουλευτής Β’ Αθηνών κατά την ενημέρωσης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας από τον υπουργό εξωτερικών Στάυρο Δήμα την Πέμπτη 15/12. «Επιδιώκουμε καλές σχέσεις με την Άγκυρα, σχέσεις όμως, που θα αναπτύσσονται στο αυστηρό πλαίσιο του αμοιβαίου σεβασμού» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον η Άννα Νταλάρα υπογράμμισε την ανάγκη στενής συνεργασίας και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο με την Κυπριακή Δημοκρατία εν όψει της ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε. και της ενδεχόμενης τότε διεξαγωγής διακυβερνητικής διάσκεψης για το μέλλον της Ε.Ε.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.