Ναι στις συνεργασίες για μια κυβέρνηση σωτηρίας και όχι κυβέρνηση ευκαιρίας. Με...

Ναι στις συνεργασίες για μια κυβέρνηση σωτηρίας και όχι κυβέρνηση ευκαιρίας. Με μια τέτοια κυβέρνηση συνεννόησης μπορούμε να τα καταφέρουμε

0 259

Καταψήφισα την σχετική τροπολογία για την χρηματοδότηση των κομμάτων γιατί πιστεύω ότι δεν μπορούμε να μοιράζουμε εκατομμύρια την ώρα που πετσοκόβονται συντάξεις ανέφερε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στην υποψήφια στην Β’ Αθήνας Άννα Νταλάρα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ στην Έλλη Στάη. Η τέως Υφυπουργός Εργασίας υπογράμμισε ακόμα στο δελτίο της ΝΕΤ ότι πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να πούμε όχι στα κόμματα ΔΕΚΟ και να προχωρήσουμε στην αλλαγή του εκλογικού νόμου καταργώντας τα προνόμια των βουλευτών.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λέει ναι στις συνεργασίες σημείωσε στην συνέχεια η Άννα Νταλάρα, υπογραμμίζοντας ότι αυτό αφορά μια κυβέρνηση σωτηρίας και όχι κυβέρνηση ευκαιρίας καταλήγοντας ότι με μια τέτοια κυβέρνηση συνεννόησης μπορούμε να τα καταφέρουμε.

 

SIMILAR ARTICLES

0 3348

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.