Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΤΟ ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΤΟ ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 958

 

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι καλεσμένος στη μεγάλη εκδήλωση Αλληλεγγύης και Φιλίας στα Βαλκάνια που πραγματοποιείται το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Σαράγιεβο, με τίτλο “Συμφωνία Φιλίας”.  Στη συναυλία συμμετέχουν 12 διακεκριμένοι καλλιτέχνες από τις χώρες των Βαλκανίων και της Μεσογείου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Σαράγιεβο εμπλουτισμένης με λαϊκά όργανα, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Oğuzhan Balcı.  Με την πεποίθηση ότι η δύναμη της μουσικής μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, η συναυλία αυτή συμβολίζει την αναγκαία στην εποχή μας σύσφιξη σχέσεων πολιτισμού, αλληλεγγύης και ανοιχτών συνόρων στην τέχνη. Η “Συμφωνία Φιλίας” που θα δοθεί στην Zetra Arena του Σαράγιεβο, θα μαγνητοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί από 15 τηλεοπτικά κανάλια της Ευρώπης και των Βαλκανίων.

 

SIMILAR ARTICLES

0 1290

0 3352

1 COMMENT

  1. από ψυχής πολλές ευχές, για μια ωραία πράξη με καλλιτεχνική και εθνική συνείδηση,η επιτυχία μέσα στην ωριμότητα του είναι εξασφαλισμένη, γιατί όλοι εμείς τον αγαπάμε, τον θαυμάζουμε,και τον σεβόμαστε για το μεγάλο του έργο που έχει προσφέρει…Μακάρι να ήμουν και εγώ εκεί….Δέσποινα για Άννα

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.