Ο κ. Σαμαράς παραπλάνα τους πολίτες όντας σε πανικό. Κλείνει το μάτι...

Ο κ. Σαμαράς παραπλάνα τους πολίτες όντας σε πανικό. Κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά.

0 402
Σε καμία περίπτωση η απόκτηση ιθαγένειας δεν είναι εφικτή ή βασικός στόχος του νεοεισερχόμενου πρόσφυγα η μη νόμιμου μετανάστη.
Ο νόμος 3838/10 αφορά νόμιμους μετανάστες και παιδιά νόμιμων μεταναστών! Στο λαϊκισμό του κ Σαμαρά απαντάμε με νούμερα. 150.000 νομιμοποιήσεις των κυβερνήσεων Καραμανλή. Υπερδιπλάσιες εγκρίσεις για παροχή ιθαγένειας από το 2010 και 2011 και μάλιστα χωρίς κριτήρια.
Ενδεικτικά  προκύπτει με βάση τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών  τάση μείωσης στην παροχή  ιθαγένειας μεταξύ 2010-2011 (συνολικά 909 αλλοδαποί έχουν πολιτογραφηθεί) σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη.
Ο κ. Σαμαράς παραπλάνα τους πολίτες όντας σε πανικό. Κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά.
Ο κ. Σαμαράς επιθυμεί παροχή ιθαγένειας με ρουσφετολογικό τρόπο, με απόφαση του υπουργού κι όχι με ανοικτή διαδικασία με κανόνες  διαφανείς και ξεκάθαρους.
Το πρόβλημα της παράνομης δε λύνεται με πομφόλυγες, αλλά με συγκροτημένη διαχείριση, όπως αυτή που έχουμε καταθέσει με το Σχέδιο Δράσης, το Φθινόπωρο του 2010, με έλεγχο συνόρων, με επαρκή υπηρεσία ασύλου, με Κέντρα Πρώτης Υποδοχής, με ένταση των επιστροφών, με αξιοποίηση των διαθέσιμων χρημάτων.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.