Όχι άλλο χρήμα στα κόμματα | Protagon

Όχι άλλο χρήμα στα κόμματα | Protagon

Το ζήσαμε και αυτό! Εν μέσω της μεγαλύτερης κρίσης που βίωσε ποτέ η χώρα μας, να κατατίθενται, λάθρα, στη Βουλή τροπολογίες με σκοπό να καταβληθεί στα κόμματα η τέταρτη δόση της κρατικής επιχορήγησης του 2011 και να προκαταβληθούν οι δύο πρώτες τριμηνιαίες δόσεις του 2012. Γι’ αυτό φταίει το αποστεωμένο παραγωγικό μοντέλο της χώρας και η αντίληψη για την πολιτική που επικράτησε μετά την μεταπολίτευση. Όλα κρατικοδίαιτα και συχνά σε βάρος της παραγωγικής δύναμης της πολιτείας.

Έτσι, φτάσαμε σήμερα στο σημείο η κοινοβουλευτική διαβούλευση και οι τροπολογίες για διορθώσεις νομοθεσίας, που σε κάθε πολιτεία είναι απαραίτητες, να μετατρέπονται από μέσο μεταρρυθμίσεων σε αυτοσκοπό μικροπολιτικών διευθετήσεων με ορίζοντα «τα ψηφαλάκια», με κορυφαίο παράδειγμα τη ρύθμιση για τα οικονομικά των κομμάτων. Έστω κι αν αυτό αφορά και πληρωμές εργαζομένων, στους οποίους οφείλονται αμοιβές.

μέσω Όχι άλλο χρήμα στα κόμματα | Post | Protagon.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.