«Προτεραιότητα δεν είναι η βιωσιμότητα του ΠΑΣΟΚ, αλλά η διαμόρφωση σταθερής κυβέρνησης...

«Προτεραιότητα δεν είναι η βιωσιμότητα του ΠΑΣΟΚ, αλλά η διαμόρφωση σταθερής κυβέρνησης στη χώρα»

0 590

 

«Προτεραιότητα δεν είναι η βιωσιμότητα του ΠΑΣΟΚ, αλλά η διαμόρφωση σταθερής κυβέρνησης στη χώρα» σημείωσε η Άννα Νταλάρα, μιλώντας στην εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα” με την Πόπη Τσαπανίδου

Η Άννα Νταλάρα τάχθηκε υπέρ της διαπραγμάτευσης του μνημονίου, ιδιαίτερα μετά τη διαμόρφωση των νέων δεδομένων στην Ευρώπη. «Να μη λησμονούμε ότι το ίδιο το μνημόνιο κάθε τρεις μήνες έχει τη δυνατότητα αναθεώρησης. Το ότι πήγαινε στο χειρότερο είναι και δική μας ευθύνη».

Επίσης, πήρε αποστάσεις από την μονομερή του καταγγελία. «Μας κατηγορούν για αλλαγή θέσης. Με κανένα τρόπο δεν μπορούμε να μιλάμε για μονομερή αθέτηση της συμφωνίας» τόνισε.

Όσον αφορά την επιρροή το εκλογικό αποτέλεσμα που κατέγραψε το ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Η 6η Μαΐου μας δείχνει τη ζωτική ανάγκη της αυτοκατάλυσης του μηχανισμού που έχει απομείνει. Υπάρχει, ωστόσο, η αδήριτη ανάγκη να εκφραστεί ο κόσμος της  ευρωπαϊκής κεντροαριστεράς με ένα νέο πολιτικό υποκείμενο  με τη σύνταξη όμορων δυνάμεων. Ας διδαχτούμε από ανάλογες κρίσεις όχι μόνο ευρωπαϊκές αλλά και παγκόσμιες. Οι συνασπισμοί είναι πια πολιτικός όρος».

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.