Σεβόμαστε και ακούμε κάθε φωνή διαμαρτυρίας

Σεβόμαστε και ακούμε κάθε φωνή διαμαρτυρίας

Την ανάγκη για περαιτέρω δημοσιονομική εξυγίανση αλλά και για παράλληλες δράσεις που θα τονώσουν ουσιαστικά την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας υπογράμμισε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κα Άννα Νταλάρα, μιλώντας σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης του ΠαΣοΚ στο δήμο Ζωγράφου στις 6 Ιουνίου. “Έχει γίνει σημαντική πρόοδος τον τελευταίο χρόνο στο πεδίο της δημοσιονομικής πολιτικής παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, ειδικά στο μέτωπο της μείωσης του ελλείματος. Σίγουρα πολλά μένουν να γίνουν. Σίγουρα έχουν γίνει και αστοχίες. Ωστόσο, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Υφυπουργός Εργασίας. Παράλληλα σχολίασε την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο ζήτημα της διαχείρισης χρέους της Ευρωζώνης κατηγορώντας την για ατολμία: “Υπάρχουν παλινδρομήσεις. χωρίς να δίνεται ξεκάθαρος ορίζοντας για το πως θα διαχειριστούμε το μεγάλο πρόβλημα χρέους της Ευρωζώνης, που άλλωστε είναι πρόβλημα και των τραπεζών της”

Αναφερόμενη στο κίνημα των Αγανακτισμένων, η Υφυπουργός σημείωσε: “Σεβόμαστε και ακούμε κάθε φωνή διαμαρτυρίας. Σε κάθε περίπτωση όμως, έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τη δημοκρατία και τους θεσμούς, για να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις”

Η κα Νταλάρα τόνισε μάλιστα την ανάγκη τα μέλη της Κυβέρνησης και τα στελέχη του ΠαΣοΚ να βρεθούν κοντά στους πολίτες και κάλεσε για άμεση αλλαγή του εκλογικού νόμου: “Πρέπει ο πολίτης να αισθάνεται ότι έχει τον βουλευτή κοντά του και για αυτό πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα στις αλλαγές στον εκλογικό νόμο που είχαμε εξαγγείλει προεκλογικά”.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.