«Δεν πρέπει να διασωθεί το παλιό πελατειακό σύστημα που ευθύνεται για την...

«Δεν πρέπει να διασωθεί το παλιό πελατειακό σύστημα που ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση»

[podcast]http://www.annadalara.gr/wp-content/uploads/Flash96March0120121113.mp3[/podcast


Σημεία συνέντευξης της Άννας Νταλάρα,Βουλευτή Β’ Αθήνας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 και στο δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο, σήμερα Πέμπτη 1 Μαρτίου.

»Σέβομαι την πορεία του Χρήστου Παπουτσή, αλλά είμαι υπέρ της υποψηφιότητας Βενιζέλου που αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις, σημείωσε η Άννα Νταλάρα, Βουλευτής Β’ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 και στο δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο, σήμερα Πέμπτη 1 Μαρτίου.

Η Άννα Νταλάρα τάχθηκε υπέρ της πολιτικοποίησης της διαδοχής και χαρακτήρισε ξεκάθαρα δημοκρατικές τις υποψηφιότητες. Απαντώντας σε ερώτηση για τη δική της πορεία στις επόμενες εκλογές και αν θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών, υπογράμμισε ότι η ίδια το επιθυμεί εφόσον της προταθεί να ενταχθεί στη λίστα των υποψηφίων.

Η τέως Υφυπουργός Εργασίας εξέφρασε την βαθύτατη ανησυχία της για τα τεράστια, όπως τα χαρακτήρισε, προβλήματα της  ανεργίας και των άστεγων, υπογραμμίζοντας τον κίνδυνο ενός απόλυτου κοινωνικού αυτοματισμού που οδηγεί στην γκετοποίηση κοινωνικών ομάδων συμπολιτών μας.

«Οι άνθρωποι βρίσκονται σε βαθύτατη φτώχεια και απόγνωση» σημείωσε στην συνέχεια η Άννα Νταλάρα επισημαίνοντας ότι »απόλυτη προτεραιότητα στις πολιτικές που θα εκπονηθούν έχουν οι άνεργοι και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας».

Η Βουλευτής, αναφερόμενη στο πολιτικό σύστημα υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να διασωθεί το παλιό πελατειακό σύστημα που ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση», ενώ αναφερόμενη στις τράπεζες σημείωσε ότι «αφού θα επιδοτηθούν από την συμφωνία που έχει επιτευχθεί για την διάσωση της χώρας θα πρέπει να προσφέρουν καλά επιτόκια στους μικροκαταθέτες».
Τέλος, η Άννα Νταλάρα, χαρακτήρισε θετικό βήμα το κούρεμα των οφειλών των δανειοληπτών.

]

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.