Στην πίεση την οποία δεχόμαστε δεν είναι δυνατόν να μη αντιδράσουμε συντεταγμένα

Στην πίεση την οποία δεχόμαστε δεν είναι δυνατόν να μη αντιδράσουμε συντεταγμένα

Συντεταγμένη πορεία στην υπόθεση της δανειακής σύμβασης και του PSI υποστήριξε ότι πρέπει να ακολουθήσει η χώρα η Βουλευτής Β’ Αθήνας, Άννα Νταλάρα, σε συνέντευξη της στο κανάλι MEGA και στην πρωινή εκπομπή Κοινωνία ώρα MEGA στον Γιώργος Οικονομέα και  Δημήτρη Καμπουράκη.

«Στην πίεση την οποία δεχόμαστε δεν είναι δυνατόν να μη αντιδράσουμε συντεταγμένα. Ήταν δική μου επιλογή να ψηφίσω αλλά δεν μπορώ κανέναν αυτή τη στιγμή να κατηγορήσω για μικροκομματισμό ακόμα και για το όχι του. Ήταν δική μου επιλογή ξέροντας ότι ήταν λάθος η πρώτη συνταγή του μνημονίου σε ορισμένα σημεία ξέροντας όμως ότι πρέπει να κάνουμε μερικές προσπάθειες ακόμα γιατί δεν μπορούμε να τραβήξουμε από έναν ασθενή στον ορό. Από εκεί και πέρα τα παράλληλα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν και η χθεσινή θέση της Γερμανίας, με τρομάζει πάρα πολύ. Βρήκαμε τα λεφτά που ζήτησαν κάναμε αυτά που έλεγαν και τώρα παίζουν παιχνιδάκια. Χρειάζεται μια συντεταγμένη θέση για να μη ξεφύγουμε από την συνταγματικότητα των αποφάσεων.»

Η Άννα Νταλάρα υποστήριξε ακόμα ότι τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας είναι πλήγμα στο εθνικό κεφάλαιο του Τουρισμού της χώρας.

«Πιστεύω ότι χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα και άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης στην Αθήνα. Είχαμε 300.000 νοικοκυραίους με αγωνία και απόγνωση στους δρόμους της Αθήνας, οι οποίο εκδιωχθήκαν από τους μπαχαλάκηδες και τους παρακρατικούς. Δεν ήταν μνημονιακοί ή αντιμνημονιακοί ήταν άνεργοι, βιοπαλαιστές που έχασαν τη δουλειά τους. Ανεξάρτητα των επιλογών των κομμάτων πρέπει να καταδικάσουμε όλοι αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα με τους κουκουλοφόρους. Συμφωνήσαμε όλοι, ο καθένας με την ιδεολογία του, ότι το θέμα αφορά την διάσωση του εθνικού κεφαλαίου που είναι ο Τουρισμός. Πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι να μην ξαναγίνει αυτό στην Αθήνα»

Παρακολουθήστε την εκπομπή κάντε κλικ εδώ

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.