«Τα προβλήματα καίνε. Φτώχεια κι ανεργία είναι για μένα τα πρώτα στην...

«Τα προβλήματα καίνε. Φτώχεια κι ανεργία είναι για μένα τα πρώτα στην ατζέντα”

0 640
•       Κινδυνεύει η χώρα. Κάθε μέρα έχουμε νέα δεδομένα. Τα προβλήματα καίνε. Φτώχεια κι ανεργία είναι για μένα τα πρώτα στην ατζέντα. Δυστυχώς γι΄ αυτά δε συζητήσαμε στο Εθνικό συμβούλιο. Δίνουμε στον κόσμο την αίσθηση ότι είμαστε αλλού…

•       Έχουμε φτάσει στο όριο σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Να κάνουμε αυτοκριτική, αλλά πρέπει να δούμε πρώτα την ολοκλήρωση της ανάνηψης του ασθενούς με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις.

•       Οι πολίτες περιμένουν περισσότερη δουλειά. Η κοινωνία αγωνιά για τα πιο μεγάλα.

•       Διαγκωνίζονται επίδοξοι αρχηγοί σε ένα κόμμα που δεν ξέρουμε πώς θα επιβιώσει, σε μια γενική απαξίωση της πολιτικής, σε μια εποχή που τα προβλήματα πιέζουν. Αυτό δίνει μια εικόνα παρακμής.

•       Όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλοι σχηματισμοί έχουν χάσει την επαφή με την κοινωνία. Οφείλουν όλοι να ξεκαθαρίσουν θέσεις για να ανοίξουν νέες κοινωνικές συμμαχίες, που είναι απαραίτητο, κι όχι να επιδίδονται σε εκλογική αριθμητική.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.