Το μέλλον της πατρίδας μας χρειάζεται ένα νέο όραμα που να αντιπροσωπεύει...

Το μέλλον της πατρίδας μας χρειάζεται ένα νέο όραμα που να αντιπροσωπεύει έναν κατανοητό προορισμό

Συνέντευξη Άννας Νταλάρα,βουλευτή Β’ Αθήνας ΠΑΣΟΚ στο ρ/σ Real FM και στη δημοσιογράφο Κάτια Μακρή

«Επέλεξα να καταψηφίσω την τροπολογία, γιατί είμαι αντιμέτωπη με μία πραγματικότητα που πιστεύω ότι πρέπει να διαχειριστούμε πολιτικά και όχι γραφειοκρατικά. Το μέλλον της πατρίδας μας χρειάζεται ένα νέο όραμα που να αντιπροσωπεύει έναν κατανοητό προορισμό», σημείωσε η Άννα Νταλάρα, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β’ Αθήνας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο ρ/σ Real fm και στη δημοσιογράφο Κάτια Μακρή, αναφερόμενη στην επιλογή της να μην ψηφίσει την τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων. Η ίδια προσέθεσε «Θεωρούσα αυτονόητο  πως μετά την πρωτοφανή οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα, τα ίδια τα κόμματα έπρεπε να ζητήσουν τη δραστική μείωση της κρατικής επιχορήγησης».


Απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τυχόν δυσαρέσκεια που μπορεί να προκάλεσε στο περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου η καταψήφιση της εν λόγω τροπολογίας από κάποιους βουλευτές, η Άννα Νταλάρα σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εκτιμώ πολύ το νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επειδή θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος σώφρων και με υψηλό πνευματικό επίπεδο, αν άκουγε την εξήγησή μου θα με δικαιολογούσε.Εξάλλου η όλη μου πορεία κάθε άλλο παρά λαϊκισμό έχει δείξει.Έχω πάρει όλες τις ευθύνες, έχω υπερβεί οποιαδήποτε κομματική επιδίωξη – έχω «σηκώσει το δάκτυλο» με κρίση και με έργα κι έχω σταθεί απέναντι και στους εκβιασμούς του κ. Σαμαρά.»


Παράλληλα, η βουλευτής, σχολιάζοντας τη δήλωση της κας Μακρή σχετικά με την κατάρρευση του δικομματισμού είπε συγκεκριμένα: «Με όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν, οι κυβερνήσεις συνεργασίας είναι μονόδρομος, βεβαίως οι κυβερνήσεις συνεργασίας που δε προτάσσουν το εγωιστικό συμφέρον της καρέκλας! Είδα με μεγάλη λύπη τις θέσεις και τις απόψεις του κ. Σαμαρά, που αποπνέουν παρελθόν και βαθιά συντήρηση, γιατί προτάσσουν ένα κομματικό συμφέρον και αγνοούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της χώρας!» Ενώ προσέθεσε «Δεν έχει πια σημασία αν θα εκλεγεί η Νταλάρα και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε, όταν η χώρα ακόμα δεν έχει ξεφύγει από τη χρεοκοπία, με μοναδικό μέλημα την εξασφάλιση της αυτοδυναμίας και την πρωθυπουργία».

 

Τέλος, η Άννα Νταλάρα, αναφερόμενη στις δηλώσεις Σαμαρά περί πρόκλησης νέας εκλογικής αναμέτρησης σε περίπτωση που δεν καταφέρει κάποιο κόμμα να συγκροτήσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτό αποτελεί άγονο κομματικό ανταγωνισμό, έχει μοναδικό στόχο το officio της εξουσίας και είναι πρόκληση για τους Έλληνες που έχουν δει το μισθό τους να συρρικνώνεται».

NO COMMENTS

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.